Srpska Zastava

Ја данас у школи, одазивао се на позив наставника физичког Милош Јакшић в. д. директора школе, чекам јер је ту и градска инспекција, кад долази малолетна ученица и тражи дневник, теткица јој га даје, ја јој велим: То је тешка повреда радне дужности, кажњива по Закону!

На разговору каже ми наставник физичког Милош Јакшић в. д. директора школе да моју ћерку пребаце у Ратко Митровић, исто у шести разред, ја им кажем да сам тамо био 13.11.2017. године, и да су ме одбили, питам како сада може, каже наредила инспекција! Ја им кажем да по Уставу Србије једино родитељ бира школу за своје дете, они кажу: То није тачно! Ја им кажем: Онда ја не знам да читам! Инспекторка каже: Не знате! Кажем им да ми је у Ратку Митровићу речено да имају проблеме у шестом разреду и да је боље да се пребаци у седми, направите сведочанство о завршеном шестом разреду, кажем ионако у те папире нико не гледа, нити ће ко замерити и то је за нашу породицу једино смислено, директор виче: Е, ТО НЕ МОЖЕ! док се градска испректорка цери. Ја је питам: Да ли вам је добро? она ми одговара: Ја нисам овде! ја јој кажем: Напусти онда просторију! Заменица директора, настравница грађанског која је нашој малолетној деци на часу грађанског пуштала анимирани филм: Баба ДРОГА! и то без питања и одобрења родитеља, вели да је по мојим притужбама инспекција деловала ДЕВЕТ пута, ја јој кажем: НИЈЕДНОМ НИСУ ЗАШТИТИЛИ НАШЕ ИНТЕРЕСЕ! и кажем директору: Ето, поново је у шестом разреду, у школу не иде, јер је већ ишла у шести и сматрам да сте потпуно неспособни је заштитите од насртаја агресивних ученика и наставница које обарају ученице да би пријавиле одговорне и забринуте родитеље Центру за Социјални Рад, не знам што сте ме звали! и одлазим.

Ја не знам како је руководство школе замислило да без сарадње са родитељима, једнострано, само на присилу и принуду, уз агресивно понашање наставника према нашој малолетној деци, буде успешно.

Web Hosting