Srpska Zastava

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Прекршајни Суд у Београду
52 - Пр.бр. 81154/18
11000 Београд

судија Жана Митровић

Обавештавам Вас да ја већ извесно време не верујем да ће институције и запослени у њима, чији поштен рад свакодневно плаћам, донети одлуку у моме интересу. Сходно томе, ја одбијам сарадњу са институцијама и не поштујем њихове одлуке, све до тренутка док се не уверим да доносе одлуке у моме интересу!

Достављам вам преписку са руководством Основне школе Бранко Радичевић на основу које можете утврдити да је дошло до тешке дискриминације јер је моја ћерка са шест недовољних оборена на разред да би се држала у покорном и понизном положају, док је Немања Шећковић који се само недељу дана пред крај школске године имао седам јединица успешно уписао следећи разред и врлодобар је ученик! при чему је главни силеџија у одељењу који је у три наврата током петог разреда тукао моју ћерку па завршио разред са примереним владањем! Ја схватам да је моја ћерка морала обновити разред на инстирање разредне старешине Виолете Јовановић, наставнице енглеског језика (која јој је и сама закључила негативну оцену) јер је почетком нове школеске године нова ученица уписана у исти разред, која се са родитељима из унутрашњости досалила у наш крај. Ја сам, средином 2017. године, обавестио Центар за Социјални Рад да одбијам сваку даљу сарадњу са њима јер се у овим државним установама клијенти и њихова деца који треба да остварују свој интерес убијају! Ја сам, почетком школске године, посетио четири основне школе (Руска школа у Београду, Образовни систем Владислав Петковић ДИС, Chartwell Internacional Scholl, Основна школа Ратко Митровић) и тражио да моја ћерка буде пребачена али сам сурово одбијен, без обзира на чињеницу да Устав Републике Србије даје право првенства родитељу приликом избора школе! Све су то елементи који нам говоре о тешком кршењу Закона и Устава од стране руководства школа и запослених. 

Ја ћу поштовати вашу одлуку којом закључујете да нисам погрешио приликом својих одлука и обавезујете руководство Основне школе Бранко Радичевић да мојој ћерци изда сведочанство о успешно завршеном шестом разреду и да је пребаце у Основну школу Ратко Митровић за коју смо заинтересовани да похађа, што садашње руководство Основне школе Бранко Радичевић одбија! не уважавајући чињеницу да их ја, као и вас, плаћам за њихов рад!

Web Hosting