Srpska Zastava

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
To su naše lavice! To su naši lavovi! 

Odazvao sam se na poziv direktora škole Saše Brmbote, upućen preko Nacionalne Službe za Zapošljavanje, da budem zamena nastavnici matematike Milici Jovanović. 

Ova mala i ljupka škola koja zapošljava elitni nastavnički kadar iz raznih oblasti ulaže značajne svakodnevne napore u savladavanju tekućih problema i podizanja nivoa nastave. Upoznao sam mnoge radne, vredne i istrajne nastavnice i nastavnike. Upoznao sam našeg direktora Sašu, našeg psihologa Kaću i našeg pedagoga Bojanu. Upoznao sam Draganu Bogdanović-Pranić i Anu Vuković i Danijelu Tošković, naše profesore fizičkog, i Veru, Ivana i Milicu, upoznao sam i  Belindu, Vesnu i Brankicu. Upoznao sam našeg nastavnika istorije. Predstavljalo mi je privilegiju i čast da budem deo kolektiva. 

Upoznao sam mnoge neposredne, otvorene i dobre đake. Upoznao sam Jovanu, Jelenu, Ivanu, Nevenu, Anu, Andreu, Jelenu & Jelenu i Maju; upoznao sam i Dejanu, Tijanu & Nevenu, Miru i Milicu; upoznao sam i Milicu & Milicu, Juliju; upoznao sam i Anastasiju, Ljubicu, Teu, Danijelu, Nevenu i Milana i Nikolinu; upoznao sam Mitra, Filipa, Jovana, Nikolu; upoznao sam Filipa i Mihajla. Upoznao sam mnoge radne, vredne, požrtvovane, uporne i istrajne učenice i učenike koji ulažu značajne napore u savladavanju gradiva. Na taj način podižu kvalitet sopstvenog života. Na taj način unapređuju i oplemenjuju sebe. Predstavljalo mi je čast da zajedno sa đacima rešavam zadatke iz matematike.

To su naši Batajnički lavovi! To su naše Pinki lavice! Zajedno smo pravi lavovi!

Radom u Osnovnoj školi Boško Palkovljević - Pinki u Batajnici, oplemenio sam i unapredio kvalitet sopstvenog života. Osećam se u potpunosti zadovoljan postignutim rezultatima. 

Sačuvajte pesmu koju smo zajedno otpevali u svom sećanju ~ negujte je u svom srcu!  

Web Hosting