Srpska Zastava

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Početak nove! školske 2014/2015. godine poklopio se sa početkom meseca septembra. Mnogi učenici nisu mogli da spavaju, nestrpljivo očekujući prvo školsko zvono nove! školske godine. Ma koliko mnogi učenici i pojedini roditelji, ne vole određene aspekte škole, ipak svako od njih nestrpljivo čeka početak školske godine. Čeka da se ponovo vidi sa svojim drugovima i drugaricama, da se ponovo veseli, priča, druži u školskom i ponekad pomalo uči! Nastavnici i nastavnice nestrpljivo čekaju početak nove! školske godine da svojim đacima prenesu znanja i na taj način unaprede intelektualne sposobnosti svojih učenika i učenica.

Pozivam učenike i učenice da u toku školske 2014/2015. godine ulože znatno više napora u savladavanje gradiva i ta taj način unaprede svoje intelektualne sposobnosti i oplemene kvalitet sopstvenog života. Pozivam maturante! i maturantkinje! da u toku školske 2014/2015. godine ulože izuzetno velike napore u savladavanje gradiva i na taj način unaprede svoje intelektualne sposobnosti, oplemene kvalitet sopstvenog života i stvore za sebe najbolje moguće uslove za upis željene srednje škole.

Naše škole su riznice znanja, jer zapošljavanju elitni nastavnički kadar, spreman da svoje znanje prenese učenicama i učenicima. Naše škole predstavljaju prijatan ambijent u kome đaci mogu kvalitetno provoditi vreme. U školi su drugarice i drugovi, tu je smeh i veselje, tu se stiču nova znanja! Najlepše je u školi!

Web Hosting