Srpska Zastava

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Присуствовао сам Скупу: Коначна истина о Савамали! или ко је противзаконито вршљао, дивљао и рушио куће по Херцеговачкој? који је посетило више хиљада слободних грађана Београда. 

Саша Јанковић, кандидат за председника Србије на броју један вели: Пуно је било фантома те ноћи, али сви су били ту у име једног човека: тебе Александре Вучићу. Нико од твојих послушника није смео ни да помисли да сам, из сопствених интерeса, пљуне на грађане, и годину дана их држи слепе, глуве и неме. Ти си, Александре Вучићу, комплетни фантом из Савамале! Твоја је ово одговорност, идеја, интерeси. Годину дана покушаваш да заташкаш случај, замениш тезе, заплашиш, застрашиш. Неће моћи! Савамала се десила у изборној ноћи и на овим изборима ћемо решити Савамалу. На изборима ће милиони одлучивати о једноставном питању: или си ти комплетан фантом или смо ми комплетни идиоти!  Остао или не остао председник Владе, а нећеш остати: Гарантујем ти да ћеш одговарати пред законом (…) Погрешио си што ниси дао Томиславу Николићу да буде председник Србије. Ја те нећу амнеститрати. 

Ја сам се руковао са Сашом Јанковићем, Душаном Дудом Ивковићем док су ми Бранислав Лечић и Предраг Ејдус потписали аутограме. Појео сам чоколадицу, сео у трамвај, отишао кући. Осећам се: Фантастично!

Web Hosting