Srpska Zastava

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Покрет слободних грађана, удружења, синдикати, странке и друге политичке и неполитичке организације и моја маленкост на Тргу Републике у Београду рекли су јавно и гласно 'He' крунисању диктатуре Александра Вучића, који је помпезним чином сопствене лажне инаугурације још једном погазио Устав.

'Показали смо Србији и свету јединство против диктатуре. Разоткрили смо да данас у Србији постоје само два политичка правца – у Вучићеву диктатуру, и на ову страну – у слободу. Градићемо даљу сарадњу ради што бржег краја погубног режима, да бисмо грађанкама и грађанима Србије што пре понудили нормалан живот и да бисмо спречили друштвени конфликт у који нас власт гура' – поручио је председник Покрета слободних грађана Саша Јанковић.

Скуп је завршен шетњом улицама Београда, без инцидената којих је било током преподневног окупљања присталица Српске напредне странке. Покрет слободних грађана најоштрије осуђује сваку врсту насиља према грађанима и новинарима и увек ће недвосмислено и јасно стати у одбрану достојанства грађана и државе. Фантастично!