Srpska Zastava

Uvod

Poštovani blogeri, Mali pingvin sa ponosom predstavlja svoju blog stranicu na kojoj ste u mogućnosti da ostavljate svoje stavove, razmišljanja i komentare u obliku članaka iz oblasti vašeg prevashodnog interesovanja.

Da bi stekli mogućnost da kreirate i prijavljujete članke iz oblasti vašeg interesovanja neophodno je da kliknete na Napravi nalog na sajtu i popunite formular Registracija korisnika. Posle toga se možete ulogovati, kreirati članke direktno na sajtu i pritiskom na dugme Sačuvaj prijaviti svoj članak Administratoru sajta.

Ipak nadamo se da ćete najviše učešća uzeti vezano za potrebu postojanja Elektronskog rečnika i koje bi sve baze podataka trebalo razvijati da bi se srpski jezik u potpunosti tretirao u elektronskom obliku. 

Pravila ponašanja

Prilikom registracije koristite puno ime i prezime i aktivni e-mail.  Molimo vas da u toku pisanja članaka koristite srpska slova sa dijakritičkim znacima, kao ć, č, đ, ž i š. Molimo Vas da u člancima ne koristite skaradne i neprimerene izraze, jer u suprotnom Vaš članak neće biti objavljen na Blogu. 

Pratite nas na Web-u

Pratite nas na našoj internet adresi Mali pingvin na kojoj je u potpunosti prikazan naš rad.

Mali pingvin na društvenim mrežama

Mali pingvin ima otvorene profile na: Facebook Twitter ВКонтакте društvenim mrežama. Pozivamo sve posetioce sajta Blog Malog pingvina da posete Mali pingvin stranice na društvenim mrežama, lajkuju stranicu, čitaju i lajkuju njegove statuse.

Web Hosting